Aan de slag in mijn 'Leer'Atelier...

 

Mijn grote droom is uitgekomen: eindelijk heb ik mijn eigen atelier! Met heel veel plezier en vol inspiratie werk ik hier aan mijn nieuwste ontwerpen en geef ik hier les. 

 

Wil jij een tas van leer maken en heb je zin om in mijn atelier aan de slag te gaan? Dat kan! Of je nu een beginner bent of een ervaren tassenmaker, je bent van harte welkom. Ik help je op weg tijdens je eerste kennismaking met leer en het werken met de verschillende machines. Of daag je graag uit om je kennis nog verder te ontwikkelen en een gevorderde tassenmaker te worden.

 

Binnen mijn atelier kun je:

  • onder begeleiding een tas maken (beginner)
  • herhalen of verdiepen van eerder geleerde technieken (maatwerk)
  • zelfstandig aan de slag met je eigen ontwerp  (ervaren)
  • of een korte workshop volgen

 

 

Tassystemen en technieken:

Ontdek welke modellen je bij mij in het 'Leer'Atelier kan maken. Van eenvoudige shopper naar beugeltas en vouwsouffle... Van gevuld handvat naar opgestikte zakken..

 


Neem een kijkje in mijn atelier...

 

Benieuwd hoe het 'leer'atelier er van binnen uit ziet? Hieronder enkele foto's om een indruk te krijgen van de werkruimte. 

 

Er staan 3 verschillende vrije arm naaimachines waaronder een Durkopp Adler, een Pfaff en een Topaff. Zo kun je zelf ervaren welke machine je prettig vindt om mee te werken. Ook staat er een fijn schalmmachine om de randen van het leer wat dunner mee te maken. 

 


Samenwerkingen:

 

Complete vakopleiding

Naast het werk in eigen atelier geef ik les binnen Het Ambachtshuis Brabant. Hier kun je een complete vakopleiding volgen tot professioneel tassenmaker en de opleiding afronden met een meesterproef. Mijn atelier wordt als een externe werkplek gebruikt om workshops of losse modules in kleine groepen van max 4 personen te geven. Bekijk de mogelijkheden op de site ambachtshuis-brabant.nl en neem voor vragen en aanmelding contact op met bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl

 

100% Ambachtelijk

Wanneer je op ambachtelijke wijze aan de slag wilt en volledig met de hand een tas of accessoire wilt maken kun je naar MA-AN atelier in Eindhoven. Hier maak je kennis met alle nodige handgereedschappen om het tuigleer te bewerken en leer je de verschillende technieken en steken van het handstikken. Neem voor meer informatie contact op met Anja van der Maat via info@ma-an-atelier.nl