Leerpakketten en Stempelkaarten

Hoe lang is een stempelkaart geldig?

Dat is afhankelijk van het soort stempelkaart: stempelkaart van 5 ‘leer’dagen is max. 4 maanden geldig, stempelkaart met 10 ‘leer’dagen is 8 maanden geldig. Wanneer je een stempelkaart aanschaft wordt er een plekje voor je in de les gereserveerd op de dag en het tijdstip dat jij aangeeft. 

De geldigheidsduur van mijn stempelkaart is verlopen, maar ik heb nog ‘leer’dagen over, wat nu?

Als je nog ‘leer’dagen over hebt na het verlopen van de stempelkaart, komen deze helaas te vervallen.

Betaling

Wat kost een les/‘leer’dag?

Er worden lessen gegeven van 3 uur of 4 uur per keer. Hiervoor kun per les aankopen of je schaft een stempelkaart aan van 5 of 10 ‘leer’dagen.

Bekijk hier de prijslijst

Hoe kan ik betalen?

Je kunt in het ‘Leer’Atelier pinnen of je mag contant betalen. Wanneer je graag een factuur wilt ontvangen kun je het bedrag na ontvangst overmaken onder vermelding van naam en factuurnummer. Bankgegevens staan onderaan de factuur. Niet betalen of te laat betalen kan resulteren in annulering van de lessen. 

Kan ik geld terug krijgen?

Nee, helaas. Dorrith Design geeft geen geld terug op gekochte stempelkaarten.

Ziekte en afmelding

Ik kan niet naar de les komen, wat nu?

Dan meld je je af. Dat kan je in de (voorgaande) les aangeven, per email: info@dorrithdesign.nl, per telefoon, whatsapp of sms bericht: 06 22611383 of per contactformulier. Wanneer een ingeplande les gemist wordt door ziekte of overlijden van een dierbare kan de les ingehaald worden.

Kan ik op een andere dag/tijdstip een les inhalen?

Ja, dat kan binnen de termijn van je stempelkaart. Indien je een extra en/of inhaalles op een andere dag en/of tijdstip wil volgen dan kan dat in overleg worden ingepland (in verband met beschikbaarheid).

Ik heb nog ‘leer’dagen over, maar kan geen les meer volgen, wat nu?

Ben je langdurig ziek, neem dan contact met mij op, zodat we de opties van eventueel het ‘bevriezen’ van de stempelkaart kunnen bespreken. Ik ben op telefoonnummer 06 22611383 of email info@dorrithdesign.nl bereikbaar.