Speciaal op maat gemaakt...

 

Naast mijn eigen collectie maak ik graag een tas op speciaal verzoek van de klant. Soms een aangepast model uit de collectie maar ook unieke modellen: 'one of kind'. Het model of de kleurcombinatie blijft dan ook speciaal voor die klant en wordt niet nogmaals op dezelfde manier voor een ander gemaakt ...

 

21ste verjaardag...

Speciaal voor een 21ste verjaardag heb ik deze tas mogen maken. Wat een leuke opdracht!

Tijdens een eerste bezoek aan mijn atelier heb ik samen met de jarige alle wensen besproken en heeft ze zelf de kleuren en het leer uit kunnen kiezen.  Een unieke kleurcombinatie,  van deze tas bestaat er maar 1...!

Van bankstel naar tas...

Dit prachtige leer is ooit een mooie bank geweest. Ik heb het gekregen van een dierbare (nu overleden) vriendin van een goede klant met het verzoek er een tas van te maken. Als extra verrassing heb ik een unieke foto, gemaakt door mijn klant, laten printen op textiel en deze gebruikt in de voering van de tas. Samen verenigd in een zeer persoonlijke tastbare herinnering.

 

Tastbare herinnering...

Het is een hele eer wanneer een klant je vraagt om van de oude jas van haar overleden moeder een tas te maken als een tastbare herinnering. Uiteraard heb ik dit verzoek met beide handen aangenomen.

Met zweet in mijn handen heb ik de schaar in de jas gezet, zorgvuldig de naden opengeknipt en gekeken hoe ik de essentie van de jas kon behouden. Het was een hele uitdaging maar wat een dankbare opdracht...! Hoe fijn is het wanneer iemand zo ongelooflijk blij wordt van een ontwerp dat je voor ze hebt gemaakt en dat ook nog je passie is om te doen. Geweldig, hier wordt een mens blij van!

 

Een persoonlijke tas...

Deze prachtige foto van de klant was het uitgangspunt voor een unieke tas op maat gemaakt. De foto heb ik laten printen op textiel om deze te kunnen verwerken in de tas. 

 

Herentas...

Een speciaal verzoek om een persoonlijke laptoptas te maken met eigen logo en kleurstelling. Een ontwerp met verschillende opbergvakken en de mogelijkheid om deze over het handvat van een trolley te schuiven. 


Andere projecten...

 

Naast het ontwerpen/maken van tassen en het lesgeven in het maken van tassen kun je bij Dorrith Design ook terecht voor compleet andere opdrachten.

 

Bijvoorbeeld voor de productie voor een relatiegeschenk...

 

 

of het vormgeven van een logo en huisstijl...