Je hebt eigen ideeën en wensen voor een nieuwe tas en wil deze laten maken.

 

Het ontwerp en vervaardigen van jouw unieke, nieuwe tas kun je volledig uit handen geven.

 

  • Je kan een bestaand model uit mijn basiscollectie kiezen, uitgevoerd in jouw kleuren, of een van mijn bestaande ontwerpen laten aanpassen naar jouw speciale wensen. Denk hierbij aan formaat, lengte van draagbanden, kleur en materiaalkeuze.

 

  • Ben je op zoek naar iets unieks dan is het ook mogelijk om een tas volledig op maat te laten maken. Bij een eerste gesprek bespreken we je wensen voor je nieuwe tas. Aan de hand hiervan maak ik een voorstel voor het ontwerp en na akkoord ga ik aan de slag met het maken van patronen en een eerste proefmodel. Dit model bespreken we samen waarna ik eventuele aanpassingen maak voordat ik aan de slag ga met de definitieve tas in jouw gekozen materialen en kleur. Zo komen we samen tot jouw unieke tas.

 

  • Heb je zelf al uitgewerkte ideeën en patronen en wil je graag de productie van je tas uitbesteden in één of enkele stuks (max. 10) dan is dat ook mogelijk binnen mijn atelier. Je levert je ontwerp en/of patronen, materialen en fournituren bij mij aan. Samen bespreken we je wensen van vervaardigen en monteren en ik ga voor je aan de slag om jouw ideeën te realiseren en verkoopklaar aan te leveren. Zo wordt jouw uniek product fair made in Holland.

 


Enkele resultaten eerdere opdrachten...

 


Zelf (leren) ontwerpen

Zou je graag je eigen tas willen ontwerpen maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens een op maat gemaakt traject leer ik je je hoe je tot je eigen uniek tasontwerp kan komen. Wie weet schuilt er een echte tassenontwerper in jou...

 

 

Neem voor meer informatie gerust contact met mij op.